Lill-Babs

Så här beskrivs Pappa Pelle av Britta som äger honom:

Pelle er vældig kvik i hovedet, han opfatter alting lynhurtig, hvis jeg har pakket de ting vi har med på udstilling dagen før, så er Pelle uden af sengen lige så snart vækkeuret ringer næste morgen, han kan huske at jeg har pakket hans ting dagen før.
Pelle har i det hele taget en rigtig god hukommelse, både med det han kan lide, og det han ikke bryder sig om, bla. at få klippet klør, det bryder han sig bestemt ikke om.
Pelle kan også godt lide at være midtpunkt og sole sig i andres beundring, når vi komme til hundetræning er det altid de store hunde han søger hen til, han er en stor hund i en lille krop, og han er ekspert i at indynde sig hos de store tæver.
Pelle er altid i godt humør, og har her hvor han fyldte 7 år i Oktober endnu ikke haft sin første sygedag. Så han er en sund, rask og altid glad Havaneser.

Lill-Babs

Chewbaccas Zanza The Zuperstar

Regnr: SE59938/2020

Född: 2020-10-13

26 cm mankhöjd och väger 6,1 kg

Utställd med Excellent

Ögonlyst, patella och hjärt-undersökt

Gjort BPH (Beteende- och Personlighetsbeskrivning Hund)

Sire: Voila He Sure Is "Pelle"

Dame: Chewbaccas Viva The Viewer "Viva"


Lill-Babs, som hon kallas är en pigg, matglad och orädd hund som är lätt att hantera. Hon har lättskött päls och har aldrig varit sjuk, inga allergier eller klåda, en okomplicerad hund som är enkel att ha med överallt, trygg och bekväm i olika miljöer och situationer och positiv till allt.

Hon gillar att springa i skogen, busa med sina kompisar, jobba med nosen (viltspår och specialsök), lära sig nya saker, visa upp sig på utställningar och gosa i soffan.

Vi har hunnit med några utställningar och det har gått bra.

Hon är mamma till vår första kull.